Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST İzmir'in son gününde tv100'e özel açıklamalar: "TEKNOFEST yüksek hızlı şarj istasyonu gibi"

Yılın son TEKNOFEST’inin İzmir etabı final gününde de vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Selçuk Bayraktar alanda tv100’e verdiği röportajda ziyaretçi akınından mutluluk duyduklarını kaydederek, “TEKNOFEST Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir final yapıyor. Ziyaretçi sayımız bugünle 500 bine yaklaşacak. TEKNOFEST adeta yüksek hızlı şarj istasyonu gibi. Hepimizi büyülüyor.” dedi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in İzmir etabı son gününde de büyük bir coşku ve yoğun bir katılımla devam ediyor.

Vatandaşların akın akın ziyaret ettiği TEKNOFEST İzmir’de Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, tv100 muhabiri Vuslat Ay’a TEKNOFEST’ten son gelişmeleri aktararak önemli değerlendirmeler yaptı. İlk 3 günde 350 binin üzerinde ziyaretçinin katılım gösterdiği festivale bugünle birlikte 500 bin ziyaretçinin gelmesini beklediklerini kaydeden Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3’ün de yakında ilk uçuşuna başlayacağını söyledi.

Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST İzmir'in son gününde tv100'e özel açıklamalar: "TEKNOFEST yüksek hızlı şarj istasyonu gibi" - Resim : 1

“TEKNOFEST CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA YAKIŞIR BİR FİNAL YAPIYOR”

Yılın son TEKNOFEST’inin büyük bir coşkuyla yapıldığını ifade eden Bayraktar, “Bugün hafta sonu ve ortam daha da kalabalık. En yoğun günümüz olacak ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şekilde İzmir’de final yapacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ SAYISI 500 BİNE YAKLAŞTI

TEKNOFEST’e yoğun ilginin oldukça mutlu ettiğini söyleyen Selçuk Bayraktar, “İlk 3 günde 350 bin ve bugünle birlikte 500 bin vatandaşımız burayı ziyaret edecek. Buranın enerjisi çok yüksek. Genç kardeşlerimizden yoğun bir ilgi var özellikle. Çevre illerden de çok sayıda ziyaretçi geliyor. Bu da bizi ülkemizin geleceği adına oldukça umutlandırıyor.” şeklinde konuştu.

Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST İzmir'in son gününde tv100'e özel açıklamalar: "TEKNOFEST yüksek hızlı şarj istasyonu gibi" - Resim : 2

“TEKNOFEST YÜKSEK HIZLI ŞARJ İSTASYONU GİBİ”

Bayraktar, ilk uçuşuna gün sayan TB3 Bayraktar’a ilişkin de, “Taksi testlerine başladı ve ilk uçuşunu yakında yapacak sonra ise TCG Anadolu’daki testlere başlayacak.

TEKNOFEST yüksek hızlı şarj istasyonu gibi, hepimizi adeta büyülüyor. Festivale desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten şükranlarımı iletmek istiyorum.” sözleriyle cümlelerini tamamladı.