Selçuk Yöntem'den Meral Akşener yorumu: Kötü bir aktör!

tv100'ün ilgiliyle takip edilen Cengiz ile Ahtapot programına bağlanan sanatçı Selçuk Yöntem, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesine "Ne kadar iyi çalışırsa çalışsın kötü bir aktör. Kötü bir aktör yaşamda, seyircide karşılığını bulamaz" yorumunu yaptı.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesi programda masaya yatırıldı.

"BÖYLE BİR DÖNÜŞÜMÜ BİR TİYATRO OYUNUNDA BİLE HİÇ BİR AKTÖR YORUMLAYAMAZ"
Akşener'in masayı terk etmesinin ardından sanatçı Selçuk Yöntem "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiç bir aktör yorumlayamaz..Pes." tepkisini göstermişti. Cengiz ile Ahtapot canlı yayınına bağlanan Yöntem, Akşener'in tavrıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"BU KOLAY YAPILABİLECEK BİR EYLEM DEĞİLDİ"
Yöntem "Ben bu haberi aldığım zaman birdenbire mesleki reflekslerim devreye girdi. Biz bir rolü doğurmak için 2 ay prova yaparız, çalışmanın içerisinden geçeriz ama bu rolü yaşamda bu kadar seri biçimde gerçekleştirmenin kendi aktörel kimliğinde yetersiz buldum. Bu kolay yapılabilecek bir eylem değildi. Yaşamda gerçekleştirilmesini asla kabul edemedim. Bu kadar çelişkilerle yaşama bakmamak gerekir." dedi.

"KÖTÜ BİR AKTÖR"
Sözlerini sürdüren Yöntem "Siyasette profesyonellik başka bir boyut, siyasette etik davranmak başka bir boyut. Ben bu kadar çelişkili bir davranışın sonucunda böyle bir sonuçlandırmayı hiçbir zaman doğru, insanı, kültürel olarak hiçbir karakter olarak kendime yediremediğim için böyle bir reaksiyon verdim. Ne kadar iyi çalışırsa çalışsın kötü bir aktör. Kötü bir aktör yaşamda, seyircide karşılığını bulamaz." diye konuştu.