Selen Görgüzel, 6 yıllık eşi Hamdi Alkan’la karantina günlerinde neler yaşıyor?

20 gündür evden çıkmadığını söyleyen ünlü oyuncu Selen Görgüzel, 6 yıllık eşi Hamdi Alkan’la karantina günlerinde neler yaşıyor?

Oyunculukla başladığı kariyerini şarkıcılıkla devam ettiren Selen Görgüzel, alışveriş yaparken görüntülendi. Koronavirüse karşı önlem alıp eldiven takan Görgüzel, kasada market çalışanlarıyla sohbet etti.

Görgüzel’in naylon poşet kullanmak yerine çevre kirliliğine karşı bez torbayla alışveriş yaptığı görüldü. Ünlü oyuncu, muhabirlere “Sosyal mesafemizi koruyalım” diye takıldı ve 20 gündür evden çıkmadığını söyledi. Röportaj sırasında Selen Görgüzel’i eşi Hamdi Alkan aradı. Görgüzel, Hamdi Alkan’ın hastalık konusunda çok daha hassas olduğunu vurguladı.
Ünlü oyuncu “El yıkama bilinci için koronaya ihtiyacımız varmış” dedi.

Evde geçen günlerini de anlatan Selen Görgüzel, Hamdi Alkan’la yaptığı yastık savaşını kendisinin kazandığını ifade etti. Ünlü oyuncu karantina günlerinin birçok evliliği olumsuz etkilediğini belirtti.

Görgüzel, karantinayla ilgili ünlülere karşı takınılan tavırlara da tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, kapalı işletmelerden dolayı sokak hayvanlarının yaşadığı mağduriyete de dikkat çekti.
Selen Görgüzel üzerindeki dev montun benzerlerinin Rihanna ve Bülent Ersoy tarafından da giyildiğini öğrenince ise şaşırdı.