2014-2022 yılları arasında Hamdi Alkan ile evli olan şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.
Hamdi Alkan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra sahnelere hızlı bir dönüş yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
Son günlerde art arda gelen taciz ifşalarının ardından, Selen Görgüzel de sette uğradığı tacizi bir kez daha gündeme getirdi.
Geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, 2007'de rol aldığı 'Zoraki Başkan'ın yönetmeni Nihat Özcan ve rol arkadaşı Ferdi Akarnur tarafından fiziksel tacize uğradığını söyleyen Selen Görgüzel, sette tacize uğradığı yönündeki iddiasını ifşa dalgasında bir kez daha anlattı.
"HAYATIMIN EN AĞIR TACİZİNİ YAŞADIM"
Selen Görgüzel; "2007 yılında TRT'nin 'Zoraki Başkan' dizi setinde hayatımın en ağır tacizini yaşadım. İşsiz kaldım, parasız kaldım, işlerim engellendi. O dönemde bana kimse sahip çıkmadı, susturuldum, sesimi duyurmaya çalıştığımda ise reklam yapmakla suçlandım. Eğer o zaman sesime kulak verilseydi, belki bugün her şey çok başka olacaktı. Şimdi görüyorum ki duyar kasan, samimiyetsiz tutumlar hiç gerçek gelmiyor. Benim yaşadığım acıların, uğradığım haksızlıkların hesabını Allah'a havale ettim" ifadelerini kullandı.