Selin vurduğu Başakşehir'de son durum ne? Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, son durumu tv100'e aktardı

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk olan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sel felaketiyle ilgili son durumu tv100'e aktardı. Kartoğlu, "Başakşehir’de ciddi bir yağmur ve ciddi bir oran oluştu. Biz ilk saatten itibaren yoğun bir şekilde tüm ekiplerimizle sahada çalışıyoruz. Gece boyunca çalışmamız devam edecek. Özellikle bodrum katlarda yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için sahada çalışma devam ediyor." dedi.

Selin vurduğu Başakşehir'de son durum ne? Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, son durumu tv100'e aktardı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, Gazeteci Bahar Feyzan, Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu.

İstanbul'un kuzey kesimlerin etkili olan sağanak yağış nedeniyle Başakşehir ilçesinde su baskınları meydana geldi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yaşanan sel felaketine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yasin Kartoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Başakşehir’de ciddi bir yağmur ve ciddi bir oran oluştu. Biz ilk saatten itibaren yoğun bir şekilde tüm ekiplerimizle sahada çalışıyoruz. Gece boyunca çalışmamız devam edecek. Özellikle bodrum katlarda yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için sahada çalışma devam ediyor.

"YAĞMUR DURMAYA YAKIN BİR SEVİYEDE"

Millet Kıraathane'mizde özellikle yoğun birikmeden dolayı bir olumsuzluk oluşmuştu. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Şu an yağmur durmaya yakın bir seviyede. Ama yağış bir anda uzun süreli yağınca onun etkileri de yıkıcı oluyor maalesef.İnşallah biz o yıkıcı etkileri hızlıca çözüp arkadaşlarımızla birlikte toparlamış olacağız."