Semercioğlu'ndan Akalın'a şok cevap!

Cengiz Semercioğlu'nun Demet Akalın'ın Maldivlere gitmesi ile ilgili yazdığı yazıya Akalın sessiz kalmayıp bir video ile cevap verdi. Cengiz Semercioğlu'nun bu videoya tepkisi bakın nasıl oldu.

Cengiz Semercioğlu tv100'de yayınlanan Duymadık Demeyin programında Akalın'ın yanıtını gündeme getirdi.

Semercioğlu, "Demet Akalın giderken 'Ben sosyal medyadan uzaklaşmak ve kafamı dinlemek için cep telefonumu kuma gömeceğim' dedi. Maldivlere gidiyor ya! Gittiğinde fotoğraflarını, videolarını sürekli yayınladık. Telefonunu kuma gömmesi mümkün değildi. Hem Fatih Ürek'in, hem Demet Akalın'ın hem Selin Ciğerci'nin ve diğer giden o ekibin altta reklamları vardı. İsteseler telefonlarını kuma gömerlerdi am asosyal medyada reklam yapmaları için gönderilmişlerdi" diye konuştu.

Semercioğlu, "Demet Akalın sanatçı, ben gazeteciyim. Yıllardır pek çok sanatçı ile olduğu gibi Demet Akalın ile de kimi zaman küs, kimi zaman barışık bir ilişkimiz oldu. Ancak ben bu çirkin, bu kaba üsluba, kusura bakmayın hiçbir yanıt veremem. Vermek de istemem. Biz siyasette, medyada, sokakta ve bütün toplumda dilimizi daha düzgün hala getirelim, birbirimize hakaret etmeyelim, birbirimize saygılı davranalım derken Demet Akalın bir gazeteciye 'Lan oğlum sen napıyorsun, zıkkımlan' gibi cümleler kullandı." yorumunda bulundu.

Semercioğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Sevgili Demet bu üslup gerçekten çok ayıp. Ben bu meselenin altını çizmek için ekranlara getirdim. Gerçekten de ayıp bir ibret belgesi şu yayınladığın video. Nasıl konuşulmaz, nasıl kötü üslup kurulur, nasıl kötü cümleler kurulurun ibret belgesidir. Şimdi onun takipçileri de gaza gelip bana saldırıyorlar. Önemli değil. İnsanlarla nasıl konuşulmaması gerektiğinin belgesi. Diyalog kurabildiğin kişi ile tartışırsın. Bundan dolayı ne kızarım ne öfkelenirim."

Seren Serengil: Bu psikolojisi ile alakalı bir durum 

Seren Serengil ise, "Sen Maldivlere giderken hiçbir paylaşımda bulunmayacağım demişsin ama bu mümkün değildi. Tur şirketi sizi Maldivlere paylaşım yapın diye götürmüştü. Demet'in bu kadar hırçın davranmasının sebebi Cengiz'in bu programda olmasıdır" dedi.

Serengil, "Demet Akalın hep yanında yancı olan, yanında çantacı gibi taşıdığı tipleri sevdi. Gerçekten yanında olması gereken kişilerle diyaloğu kötü oldu. Bu psikolojisi ile alakalı bir durum." yorumunda bulundu.