Bir annenin yürek yakan çağrısı!.. 'Yeter artık dayanamıyorum yardım edin'

Esenyurt’ta yaklaşık 2 yıl önce şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak istediği eşi tarafından sokak ortasında öldürülen Şenay Akdoğan’ın annesi Şenel Koçaaslan, kızı için adalet istiyor.

Bir annenin yürek yakan çağrısı!.. 'Yeter artık dayanamıyorum yardım edin'

Acılı anne Akdoğan’ın kendisini cinayet sonrası tehdit ettiğini ifade etti.

Önümüzdeki günlerde Bakırköy adliyesinde görülecek duruşma öncesi adalet çağrısı yapan acılı anne, kızının katilinin en ağır cezayı almasını istediğini ifade etti.

Anne Şenel Koçaaslan konuyla ilgili şunları söyledi...

“Şiddet gördü kızım. Eşi evini sattı, kızımın parasını yedi. Kızıma şiddet uyguluyordu. Kızım bu şiddetlerden dayanamaz hale geldi. Kızıma vurup onu banyoya kilitliyordu. Dayanamadı ve kızım eşine ‘artık ayrılalım’ demişti. O da 'tamam' dedi. Evde bir miktar parası vardı kızımın. Onu da alarak ortadan kayboldu. 25 gün boyunca eve gelmedi”

Kızım işteydi. Akşam saat 20.30 sıralarında geldi yemeğini yedi. 21.30 sıralarında evine gitti oğluyla. Kızım emlakçıydı bana ‘anne müşteri geldi ev göstereceğim’ diyerek gelmedi. Kızımı oyuna getirdi dışarı çıkardı. Arabayı önüne kırıp kızımın aracının camını kırıyor. Ağzına 2 el ateş ediyor. Saniyesinde kızım vefat ediyor.

Acımızı bile yaşatmadı o zalim. Kendisi de kaçmış 6 ay sonra yakalandı. Tehdit alıyordum. 2 kurşun poşete koyup camımın kenarına atıyordu. Bunu polislere söyledim. Yeter artık dayanamıyorum yardım edin bu adamın çıkmaması için yardım istiyorum”