Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itmişti! Beşiktaş Başkanı Çebi konuştu: “İtmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor maçının ardından Şenol Güneş ve Salih Uçan arasında yaşananları değerlendirerek, “Maç bitmiş. Kaybetmek acı bir şeydir. O süreç içerisinde tüm sinirler gergin. Salih ile Şenol Hoca arasındaki bağı, baba oğul ilişkisini bilseniz o hareketin düşündüğünüz kadar kötü olmadığını anlayabilirsiniz. Olmasa iyiydi. O bir enstantane sonucu oluşmuş. Oyuncuyu itmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın” dedi

Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itmişti! Beşiktaş Başkanı Çebi konuştu: “İtmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında konuk olduğu Adana Demirspor’a 4-2 yenildi. Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan attı. Beşiktaş’ın gollerini ise Aboubakar ve Milot Rashica kaydetti. Maç bu skorla sona ererken bitiş düdüğü sonrası futbolcular birbirlerine tebrik etti.

Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itmişti! Beşiktaş Başkanı Çebi konuştu: “İtmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın” - Resim : 1

GÜNEŞ, SALİH'İ İTTİ

Soyunma odası tüneli önünde Beşiktaşlı Salih Uçan'ın Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Öztürk ile sarılarken Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş araya girdi. Güneş, Salih’i iterek soyunma odasına gitmesini istedi.

SALİH UÇAN ŞAŞKINLIK YAŞAMIŞTI 

O esnada Salih Uçan, yaşadığı olayın şaşkınlığıyla arkasına dönerek hocasına baktı. Salih Uçan'ın da hocasına cevap vermeye çalıştığı görüldü. O sırada Beşiktaş teknik heyeti araya girerek deneyimli futbolcuyu soyunma odasına götürdü.

Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itmişti! Beşiktaş Başkanı Çebi konuştu: “İtmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın” - Resim : 2

"OLMASA İYİYDİ, KESİNLİKLE ART NİYETLİ OLMADIĞINI BİLİYORUM"

Yaşanan olaylar hakkında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de değerlendirmede bulundu. Çebi, Beşiktaş ile Tüpraş arasında imzalanan stat isim sponsorluğu imza töreninde şunları söyledi:

"Maç bitmiş. Kaybetmek acı bir şeydir. O süreç içerisinde tüm sinirler gergin. Salih ile Şenol Hoca arasındaki bağı, baba oğul ilişkisini bilseniz o hareketin düşündüğünüz kadar kötü olmadığını anlayabilirsiniz. Olmasa iyiydi. O bir enstantane sonucu oluşmuş. Bir an önce oyuncularını içeri almak istiyor. Bu soruyu Şenol Hoca'ya sormanızda fayda var. Tasvip ettiğim bir olay olmasa dahi bunun kesinlikle art niyetli olmadığını biliyorum.

Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itmişti! Beşiktaş Başkanı Çebi konuştu: “İtmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın” - Resim : 3

İkisi arasındaki ilişkiyi biliyorum, aralarında son derece sevgi ve saygı var. Uzun süreli bir olay değil. Oyuncuyu itmek olarak değil, soyunma odasına sokmak olarak bakın. Herkes zaten orada gergin. Anlık ve oradaki ambiyanstan oyuncularını çıkarabilme arzusundaki hoca hareketi olarak görüyorum. Baba oğul ilişkisi de olunca göze batmamalı. Onlar aralarında hallederler. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Salih sizin kadar alınmamıştır. Şenol Hoca'yı babası gibi görüyor."