Şenol Güneş, transfere de el attı! Trabzonspor’un yıldızını Beşiktaş için ikna etti!

Şenol Güneş’in milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı Beşiktaş’a gelmeye ikna etiği belirtildi. Yıldız futbolcu, bu gelişme sonrası CSKA Moskova’ya gitmekten vazgeçerken Beşiktaş, Lille kulübü ile görüşmelere başladı.

Şenol Güneş, transfere de el attı! Trabzonspor’un yıldızını Beşiktaş için ikna etti!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in liderliğinde ligde başarılı sonuçlar alan Beşiktaş, yeni sezonunun transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda siyah beyazlılar, Arthur Masuaku’nun bonservisini almasının ardından bir transferi daha bitirdi.

Şenol Güneş, transfere de el attı! Trabzonspor’un yıldızını Beşiktaş için ikna etti! - Resim : 1

GELMEYE İKNA ETTİ

Haber7’nin haberine göre siyah beyazlıların başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor’da başarısız bir dönem geçirerek beklentilerin uzağında kalan Yusuf Yazıcı’yı Beşiktaş’a gelmeye ikna etti.

Yıldız futbolcu CSKA'ya gitmekten vazgeçerken Beşiktaş forması giymek için hazırlıklara başladı. 

Şenol Güneş, transfere de el attı! Trabzonspor’un yıldızını Beşiktaş için ikna etti! - Resim : 2

TRABZONSPOR’UN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Siyah beyazlı yönetim, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Lille takımı ile temaslara başladı.

Beşiktaş’ın Lille kulübüne ilk teklifi; 1 milyon Euro bir yıllık kiralama bedeli ve 6 milyon Euro bonservis opsiyonu şeklinde olurken, ikinci teklifte 4,5 milyon Euro'ya yıldız oyuncunun bonservisi istendi.

Şenol Güneş, transfere de el attı! Trabzonspor’un yıldızını Beşiktaş için ikna etti! - Resim : 3

TEKLİFE SICAK BAKMADILAR

Fransız ekibinin kiralama opsiyonlu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi. Lille cephesi, Beşiktaş'ın bonservis teklifini yükseltmesini beklerken ve aynı zamanda CSKA Moskova ile de görüşme halinde.

Transfermarkt'a göre değeri 11.5 milyon euro olarak gösterilen Yusuf Yazıcı, Trabzonspor formasıyla bu sezon çıktığı 26 maçta 6 gol, 2 asistlik katkı sağladı.