Barcelona Real Madrid CANLI İZLE

İspanya La Liga’da 'El Clasico' heyecanı yaşanıyor. Barcelona evinde Real Madrid’i ağırlıyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Barcelona Real Madrid canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Barcelona Real Madrid canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Barcelona Real Madrid canlı nasıl izlenir? Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona Real Madrid şifresiz izleme linki…

Barcelona Real Madrid CANLI İZLE

Dünya futbolunun sonucu en çok merak edilen maçında, İspanya ve dünyanın iki dev takımı Barcelona ile Real Madrid, El Classico’da karşı karşıya geliyor. Barcelona mücadeleyi kazanarak liderlik koltuğunu almak isterken Real Madrid ise rakibini deplasmanda yenerek puan farkını açmak istiyor.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Barcelona ile Real Madrid arasındaki İspanya La Liga 11.hafta maçı 28 Ekim Cumartesi günü Lluis Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynanıyor.

TSİ ile 17.15’te başlayan maçı hakem Jesus Gil Manzano yönetiyor. Manzano’nun yardımcılıklarını Angel Nevado ile Javier Martinez yapıyor. Maçın dördüncü hakemi ise Manuel Garcia Gomez görev alıyor.

Barcelona Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Barcelona Real Madrid maçı S Sport ve S Sport Plus üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için S Spor Plus üyeliğinizin olması gerekiyor.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI İLK 11’LERİ

Barcelona: Ter Stegen, Cancelo, Araujo, Inıgo Martinez, Christensen, Balde, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, İlkay Gündoğan, Fermin.

Real Madrid: Kepa, Carvajal, Alaba, Rüdiger, Mendy, Kroos, Tchouameni, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicuus Junior. 

BARCELONA VE REAL MADRID’İN LİGDEKİ DURUMU

La Liga’da geride kalan 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Real Madrid 25 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Yoluna namağlup devam eden Barcelona ise 7 galibiyet ve 3 beraberlik alarak topladığı 24 puanla üçüncü basamakta bulunuyor.

İKİ TAKIM 187.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Barcelona ile Real Madrid, La Liga’da bugüne kadar 186 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Real Madrid, 77 galibiyet elde ederken, Barcelona ise 74 kez rakibine üstünlük sağladı. İki takım arasında oynanan 35 müsabaka ise berberlikle sonuçlandı. Eflatun-beyazlılar bu maçlarda 299 gol atarken, Barça ekibi ise 298 gol buldu.

EL CLASSICO’DA TARİH YAZANLAR

İki takım arasında ligdeki rekabette en çok forma giyen oyuncu 34 maçla Sergio Ramos oldu. Ramos’u 29’ar maçla Sergio Busquets ve Lionel Messi takip etti. Ligde oynanan El Clasico’larda en çok gol atan isim ise 18 golle Lionel Messi oldu. Messi’nin ardından en golcü oyuncular listesinde 14 golle Alfredo Di Stefano ve 12 golle de Cesar Rodriguez yer aldı.

BARCELONA, YENİLMEYEN TEK TAKIM

La Liga'da geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan Barcelona, bu sezona da iyi bir performansla başladı. Ligde şu ana kadar oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Barça, 7 galibiyet ve 3 beraberlikle 24 puan topladı. Barcelona, evinde oynadığı tüm lig maçlarını kazanırken, Getafe, Mallorca ve Granada deplasmanlarından beraberlikle ayrıldı.

REAL MADRİD AZ GOL YİYOR

Ligde 10 hafta sonunda topladığı 25 puanla Girona'nın önünde averajla liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, bu maçlarda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Bu sezon tek mağlubiyetini derbide Atletico Madrid'e karşı yaşayan başkent ekibi, kalesinde gördüğü 7 golle ise ligin en az gol yiyen takımı oldu.

BARCELONA’DA 4, REAL MADRİD’DE 3 ESKİK

Ev sahibi Barcelona'da sakatlıkları bulunan Frenkie de Jong, Pedri, Jules Kounde ve Sergi Roberto, Real Madrid karşısında forma giyemeyecek. Konuk Real Madrid'de ise sakatlıkları devam eden Thibaut Courtois, Eder Militao ve milli futbolcu Arda Güler bu maçta oynayamayacak.