Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020'nin unutulmaz yarışmacılarından eski futbolcu Sercan Yıldırım Nihan Yönel'i ailesinden istedi. Futbolcu Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? Evlilik yolunda adım atan çifti gelin yakından tanıyalım. İşte, Sercan Yıldırım ve sevgilisi Nihan Yönel...

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Galatasaray, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor gibi takımlarda forma giyen, Survivor 2020'nin dikkat çeken ismi Sercan Yıldırım sevgilisi Nihan Yönel'i ailesinden istedi. Kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yapan ve ailesinden isteyen Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel hakkında merak edilenler araştırılıyor. Peki Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski futbolcu Sercan Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sercan Yıldırım'la evlilik yolunda adım atan NihanYönel kimdir, kaç yaşında, nereli?' gibi sorular merak ediliyor. İşte Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel...

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

1997 yılında doğan 24 yaşındaki Nihan Yönel yoga eğitmenliği yapıyor. 15,3 bin takipçisi bulunan 'yoganikoo' adlı Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Nihan Yönel, nişanlısı Sercan Yıldırım'la da paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. 

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Sercan Yıldırım kimdir?

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990 günü dünyaya gelen Sercan Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. 2007-08 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde sırtına geçirdi. İlk maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na çıktı. Sercan Süper Lig kariyerindeki ikinci maçında, Kasımpaşa deplasmanında, rakip fileleri havalandırdı. O sezon ligde sekiz, kupada üç maçta olmak üzere, toplam 11 kez takımı için ter döken Yıldırım, 2008-09 sezonunda ise Bursaspor’un 9 numaralı formasını 18 yaşında giydi.

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 4

Sercan Yıldırım hangi takımlarda oynadı?

Sercan, ligin ikinci haftasında kazanılan Gençlerbirliği maçında bulduğu iki golle takımına 2-0’lık galibiyeti getirdi. Dördüncü haftada ise Kocaelispor önünde 3-2’lik skorla alınan galibiyete yine iki golle katkıda bulundu. Bir hafta sonra Bursa’da Galatasaray’a karşı da bir gol atarak beş hafta sonunda dört gole ulaştı. Yıldırım'ın u dönemde Avrupa takımlarından teklifler aldığına dair haberler basında yer aldı. Ancak Manchester United’ın Bursaspor’a teklif ettiği iddia edilen 5 milyon pound tutarındaki bonservis bedeline rağmen Sercan takımda kaldı. Süper Lig’deki ilk tam sezonuna 11 gol sığdıran Sercan, toplamda ise 35 maça çıkarak 14 golün altına imzasını attı, sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet aldı.

 2009-10 sezonunun ilk haftalarında da rakipleri boş geçmeyen Sercan Yıldırım, Kasım 2010’da dizinden yaşadığı sakatlıktan dolayı yaklaşık iki ay sahalardan uzak kaldı. Dönüşte Sivasspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında üç gol birden atmayı başardı. Ayrıca Bursaspor, sezonu şampiyon tamamlayarak kulüp tarihinde ilk kez böylesi ciddi bir başarı elde etti. Sercan, UEFA’nın resmî yayını Champions Dergisi’nin Ekim-Kasım 2010 sayısında Türk futbolunun umut vadeden oyuncusu olarak anılan Sercan Yıldırım, Bursaspor adına iyi geçmeyen 2010-11 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki Rangers maçında ağları sarsarak bu arenada Bursaspor tarihinin ilk golünü atmayı başardı ve forması Bursaspor müzesine kaldırıldı.

 2010-11 sezonunda ise sekiz defa ağları sarsmayı başardı. 2 Mart 2011 tarihinde Bursaspor'un Sercan Yıldırım'ın transferi için Rossiyskaya Premyer-Liga ekiplerinden Lokomotiv Moskva ile 5,5 milyon € bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığı ve oyuncunun 3 Mart'ta yeni kulübüyle sözleşme imzalayacağı duyuruldu. 5 Mart'ta ise transferin bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle gerçekleşmeyeceği belirtildi.

Sercan Yıldırım'ın sevgilisi Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 7

19 Ağustos 2011 tarihinde RSC Anderlecht'e karşı oynanan ve 1-2 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi play-off karşılaşması sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam radikal kararlar alınacağı açıkladı. Bu açıklamadan iki gün sonra düzenlenen basın toplantısında futbolculardan İbrahim Kaş, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve kendilerine kulüp bulmaları söylendığını belirtti.