Sahnedeyken alkol alan Serdar Ortaç gecenin sonunda tekerli sandalyeyle çıkarıldı! İşte o anlar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sahnedeyken alkol alınca gecenin sonunda ayakta durmakta güçlük çekti. Ortaç mekandan tekerlekli sandalye ile çıkarıldı.

Geçtiğimiz günlerde evinin önünde film şirketinin yemek dağıtım kamyonunu görünce çılgına dönen Serdar Ortaç, çektiği videoda ağzını bozmuştu. Ortaç bu kez de Ankara'da bir mekanda sahnede alkol almasıyla olay oldu. Gecenin sonunda Ortaç, ayakta durmakta güçlük çekince tekerlekli sandalye ile mekandan çıkarıldı. 

Dansçılar yardımına koştu

MS hastalığı olan şarkıcı Serdar Ortaç sahnede ilginç anlara imza attı. Ankara’da bir mekanda sahneye çıkan Serdar Ortaç hem ağrıları olduğu için ayakta durmakta zorlandı hem de alkol kullandı. Serdar Ortaç'ın ayakta durmakta zorlandığı anlarda dansçılarından biri şarkıcıta yardım etti.

 Mekandan tekerlekli sandalye ile ayrıldı

Elinden sigarasını düşürmeyen Ortaç “Evliliği beceremediğim için bir yudum daha içmem lazım” dedi, bardağını istedi. 2. Sayfa'nın haberine göre; mekândaki bir müşteriyle kadeh tokuşturan Serdar Ortaç gecenin sonunda mekandan tekerlekli sandalyede ayrıldı.