Seren Serengil: Goncacım biz bunu yemiyoruz!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Gonca Vuslateri'nin 'Özgür gerçekten çok yakın arkadaşım' açıklamasını yorumladı.

Bir yıl önce ses mühendisi Burak Ertoğan’dan boşanan oyuncu Gonca Vuslateri, Özgür Mumcu ile aşk iddialarını ilk kez tv100 magazin ekibi görüntülemişti. Geçtiğimiz gün bir ödül gecesine katılan Vuslateri aşk iddiaları ile ilgili şu açıklamayı yaptı; 

"Özgür gerçekten çok yakın arkadaşım. Biliyorum arkada bir magazin grubu olduğunda ve arkadaşlar el ele tutuştuğunda, ortak bir konuyu yada acılı bir konuyu konuştuğunda böyle zannedilebilir. Özgür benim çok yakın arkadaşım, sarılırken, elini tutarken, dertleşirken ve gülerken de görülebilir..."

Seren Serengil, Gonca Vuslateri'nin bu açıklamasına "Yeni moda arkadaşlarla el ele tutuşmak! Cem Özer plajda arkadaşı ile el ele tutuştu. Şimdide Gonca Vuslateri diyor ki, 'Arkadaşlar, özel, üzüntülü ve mutlu anlarda el ele tutuşulabilir.' Ben Gonca'nın oyunculuğu ve kişiliğini çok beğenirim. Gonca galiba özgür takılmak istiyor. Demek ki ilişkinin adını koymadılar. Bana 'Kuzen gibiyiz' dedi. Şu el ele tutuşmayı anlamıyorum. Bunu anlatamazsınız arkadaşlar! Biz bunu yemiyoruz." yorumunda bulundu.