Seren Serengil: Tuğba Coşkun erkeklerin hayatında kalıp, bir şekilde iz bırakıyor

Tuğba Coşkun ve Fikret Orman, Bodrum'da sabah yürüyüşü yaparken objektiflere yansıdı. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Tuğba Coşkun ve Fikret Orman ilişkisini yorumladı.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un yaklaşık bir aydır Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kızlarının annesi Sedef Zaim'den ayrıldıktan sonra iş hayatı kadar özel hayatında da sık sık adından söz ettiren Fikret Orman, kalbini kendisinden 11 yaş küçük olan Tuğba Coşkun'a kaptırdı. 

Sürpriz ikilinin beraberliklerini Fikret Orman'ın yeğeni Tayfun Çotuk'un evinde çekilen video gün yüzüne çıkardı. Çotuk'un paylaştığı görüntüler bir süredir beraber olduğu söylenen Orman ve Coşkun ilişkisini belgelemekle kalmadı, Tuğba Coşkun'un şimdiden aileyi girdiğini gösterdi. 

40 yaşındaki Tuğba Coşkun'un 2010'da boşandığı eski eşi Mehmet Ali Erbil'den Ali Sadi adında bir oğlu var. Coşkun boşandıktan sonra Bodrum'da yazlık komşuları olan Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Avukat Önder Fırat'la ilişki yaşamaya başlamış, 7 yıl süren bu ilişki 2 yıl önce sonlanmıştı. 

Orman'ın son aşkı

Fikret Orman ise Azeri model Ula Alex'in ardından geçen yaz Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz ile aşk yaşamıştı.

Seren Serengil bu ilişkiye, "Fikret Orman'ın bu sefer karşısında zorlu bir rakibi var. Onun gibi bu yollardan geçmiş bir kadın var. Fikret Orman'ın tarzından iyi anlayan ve bilen bir kadın var. Erkeklerden iyi anlıyor demiyorum, bu tarz adamlardan alıyor ve bu tarz adamları seçiyor. Kuvvetli, herkese yar olmayan, ele avuca sığmayan ve çok fazla kontrolü mümkün olmayan, güçlü adamları seçiyor. Tuğba, onların hayatında kalıp bir şekilde iz bırakıyor. Mehmet Ali Erbil, çok çapkın ve iki günde bir kız arkadaş değiştiren bir adamdı. Tuğba Coşkun onunla evlendi ve bir çocuk yaptı. Mehmet Ali'den ayrıldı, Önder Fırat'la birlikte oldu. Bu adam da çok zor ilişki yaşayan ve zor karakterde bir adamdı. Birisi ile 7-8 sene ilişki yaşayacak bir adam değildi. Sezen Aksu ile Önder Fırat ilişkisi bile çok uzun sürmemişti. Fikret Orman'da Önder Fırat tarzında bir adam, yine kuvvetli, zengin ve etrafında kadınlar olan... Fakat Tuğba akıllı bir kadın. Bu sefer öbürküler gibi geldi geçti demeyebiliriz." yorumunda bulundu.