Serenay Sarıkaya’dan Magazin Hattı’na çok özel açıklamalar!

Menajeri Ayşe Barım ile Beyoğlu’nda “Magazin Hattı” kamerasına takılan Serenay Sarıkaya, Acıların Kadını Bergen filmine ne zaman başlıyor? Güzel oyuncu aşk yaşadığı iddia edilen Cem ılmaz’la ilgili hangi yorumumuza kahkaha attı?

Serenay Sarıkaya, menajeri Ayşe Barım ile Beyoğlu’nda “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Sarıkaya, ekibimizi karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

“O Ses Yılbaşı” programındaki başarılı performansının ardından Sezen Aksu’nun albüm yapması için Serenay Sarıkaya’yı ikna etmeye çalıştığı öne sürülmüştü. Güzel oyuncu, bu iddiayı yalanladı.

Serenay Sarıkaya, başrolünü oynayacağı “Acıların Kadını Bergen” filmi için hazırlıkların sürdüğünü anlattı. İpek Bilgin’den oyunculuk dersi alan Sarıkaya, Bergen’in yüzündeki kezzap yanığı için uzman bir ekibin çalışacağını ifade etti.

Ünlü oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Cem Yılmaz’ın hakkındaki olay yaratan açıklamasına bir kez daha yorum yaptı. Cem yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın yılbaşı gecesi, “O Ses Türkiye” programını beraber izlediği iddia edilmişti. Sarıkaya, bu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Serenay Sarıkaya, hafta başı ise bir ödül törenine katıldı. Ünlü oyuncu, yine güzelliği ve şıklığıyla göz kamaştırdı. Deniz Akkaya ve Saba Tümer, Alice Müzikali’yle “Yılın En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu Ödülü”nün sahibi olan Serenay Sarıkaya’ya övgüler yağdırdı.

Sarıkaya, sahneden inerken “Medcezir” dizisindeki rol arkadaşı Taner Ölmez’i gördü ve ona doğru koştu. Serenay Sarıkaya, son dönemde birçok dizi oyuncusunun tiyatro yapmasını değerlendirdi. Sarıkaya, mayıs ayına kadar Alice Müzikali’ne devam edeceklerini söyledi. 

Sesinin güzelliği nedeniyle sık sık sahne teklifleri alan ünlü oyuncu “Şarkıcıyım deyip çıkmak benim ne haddime” yorumunu yaptı. Serenay Sarıkaya özel hayatıyla ilgili soruyu ise geçiştirdi.