Serenay Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar'la ilgili gizlediği o sırrı ortaya çıktı

Serenay Sarıkaya’nın “Sadece arkadaşım” dediği kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar’la Göcek’te çekilen görüntüleri neden ortalığı karıştırdı?

Geçen yıl kendisinden 20 yaş büyük Cem Yılmaz’la yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, yine Türkiye’nin gündemi oturmayı başardı. 28 yaşındaki oyuncu şimdi de kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar’la görüntülendi.

Sarıkaya’nın yakın zamanda Demirhisar’la Göcek’te bir teknede baş başa çekilen fotoğrafları ortaya çıkmış ancak güzel oyuncu bu iddiayı jet hızıyla yalanlamıştı. Ünlü oyuncu hep varlıklı ve kendisinden yaşça büyük erkeklerle sevgili olduğu yorumlarına da şu sözlerle ateş püskürmüştü:

“Çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi geçen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgili olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan çirkin yorumları kınıyorum." 

Sarıkaya daha sonra ise peş peşe verdiği demeçlerde Haldun Demirhisar’ın sadece arkadaşı olduğunu vurgulamıştı. Ünlü oyuncu bu sözlerinin üzerinden henüz bir ay geçmişti ki, Haldun Demirhisar’la Göcek’teki evinde baş başa objektiflere takıldı.

Evde bir aydır kaldığı öğrenilen Serenay Sarıkaya’nın bu görüntüleri sosyal medyayı salladı. Geçen ekim ayında cem Yılmaz’dan ayrılan Sarıkaya’nın 15 Kasım’da yaptığı paylaşımlardaki kupanın Demirhisar’ın bahçesindeki masada da görülmesi bu ilişkinin kasım ayından beri sürdüğü iddiasını gündeme getirdi.

Öte yandan ünlü oyuncuyla beraber olmaya başladıktan sonra kilo verdiği gündeme gelen Haldun Demirhisar’ın, Sarıkaya’nın eski sevgilisi Muzaffer Yıldırım’ın ortağı olması da şaşırttı. Serenay Sarıkaya’nın bir önceki sevgilisi cem yılmaz da Muzaffer Yıldırım’ın ortağıydı.