Serenay Sarıkaya neden Cem Yılmaz'a bu kadar kızgın?

Serenay Sarıkaya’yla yollarını ayıran ünlü komedyen Cem Yılmaz, sunucu Saadet Özsırkıntı’yla yeni bir aşka mı yelken açtı? Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’la yaşadığı ayrılıkla ilgili soruları neden yanıtsız bıraktı?

Geçen hafta Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın yollarını ayırması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık açıklamasını ünlü komedyenin yapması ise herkesi şaşırttı. Sık sık tartıştığı ve görüşmeyi kestiği Cem Yılmaz’ın gönlünü almak yerine ayrılık açıklaması yapmasına sinirlenen Sarıkaya, bir süre kendisini eve kapattıktan sonra annesi Ümran Seyhan’la İzmir’e moral tatiline çıktı.

Serenay Sarıkaya ayrılığın acısını atlatmaya çalışırken Cem Yılmaz’ın çoktan yeni bir ilişkiye yelken açtığı öne sürüldü. İddiaya göre yılmaz, kulisinde kendisini ziyaret eden “O Ses Türkiye”Nin sunucusu Saadet Özsırkıntı’yla görüşmeye başladı.

30 yaşındaki Saadet Özsırkıntı’nın “O Ses Türkiye”Nin yılbaşı özel programında Serenay Sarıkaya’ya hayranlığını dile getirdiği görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Ayrıca güzel sunucunun Serenay Sarıkaya’yı takipten çıktığı gündeme geldi.

Taraflardan gelecek açıklamalar merakla beklenirken Saadet Özsırkıntı aşk iddiasını yalanladı ve şunları söyledi:

“Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru, oyununa gittim, kendisini daha önceden işim gereği tanıyorum, kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır.”

Magazin Hattı’na Serenay Sarıkaya’yı instagram’dan hiç takip etmediğini belirten ünlü sunucu geçen ağustos sonunda gazeteci Melis Güvenç’in YouTube kanalına özel hayatıyla ilgili şu çarpıcı açıklamayı yapmıştı:

Öte yandan Serenay Sarıkaya perşembe akşamı menajeri Ayşe Barım’la Etiler’de bir mekânda bir araya geldi. Şıklığıyla dikkat çeken oyuncu, çıkışta hızla aracına bindi. Daha sonra arabasının camını açan Sarıkaya, çok kızgın olduğu öğrenilen Cem Yılmaz’la yaşadığı ayrılık hakkında konuşmak istemedi.

Saadet Özsırkıntı dün Bebek’te bir mekân çıkışı kameralara takıldı. Güzel sunucu Cem Yılmaz’la ilgili bir kez daha açıklama yaptı. Özsırkıntı, Serenay Sarıkaya’yla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.