Ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci ilk paylaşımını yaptı! İşte sözleri

3 kişiye mezar olan feci kazada ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci'nin sağlık durumu merak ediliyordu. Deveci, paylaşım yapıp sağlığı hakkında bilgi verdi.

Ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci ilk paylaşımını yaptı! İşte sözleri

Amasya-Çorum yolu üzerinde oyuncuları taşıyan minibüs ile tır birbirine girdi. Baş Belası isimli tiyatro oyununu sergilemek için turneye çıkan oyuncular kabusu yaşadı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, ünlü oyuncu Sergen Deveci ağır yaralandı. Deveci, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. 

"Birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum"

Hastaneden fotoğraf paylaşan Sergen Deveci, yaptığı paylaşımın altına şunları yazdı:

"Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin."

Ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci ilk paylaşımını yaptı! İşte sözleri - Resim : 1