Feci kazada ağır yaralanan Sergen Deveci'den ilk görüntü geldi! Gözünü açar açmaz ilk ona sarıldı

Amasya-Çorum yolu üzerinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, oyuncu Sergen Deveci ağır yaralanmıştı. İstanbul'a getirilen Deveci, gözünü açtı. İşte ilk görüntüsü...

Baş Belası isimli tiyatro oyununu sergilemek için turneye çıkan oyuncular, Amasya-Çorum yolu üzerinde minibüs ve tırın çarpışması sonucu feci bir kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Gözünü açan Deveci, ilk Sherlock adını verdiği köpeğine sarıldı. 

Ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Uğur Şalvarcıoğlu, Özgür Ayaz, Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi tedavi altına alındı. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.

Gözünü açar açmaz köpeğine sarıldı

İstanbul'a getirilen Sergen Deveci'nin hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Deveci'nin bilincinin açık olduğu görüldü.

Soruşturma başlatıldı

Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek, kazada yaralanan tiyatro ekibine geçmiş olsun dileklerini ileten Amasya Valisi Mustafa Masatlı, “Kazada maalesef üç insanımızı kaybettik. Ceyhun Bey ile görüştüm şu an için kendisinin durumu iyi. Sadece ayakta tendonlarda bir sorun varmış. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk incelemede tiyatro ekibini taşıyan minibüsün süratli olduğu ve bu sürat neticesi aynı hatta seyreden TIR’a arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği yönünde” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.