Masumiyet'in Hale'si Hülya Avşar ilk kez cinsel yönelimini açıkladı!

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın oynadığı FOX TV Masumiyet dizisinde Hale karakterine can veren ünlü oyuncu Hülya Avşar cinsel yönelimini açıkladı.

Masumiyet'in Hale'si Hülya Avşar ilk kez cinsel yönelimini açıkladı!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtladı. 'Ben sapyoseksüelim zaten' diyen Avşar, ses getirecek açıklamalarda bulundu. İşte Avşar'ın o açıklamaları...

Masumiyet dizisiyle ekranlara fırtına gibi dönen Hülya Avşar, bir hastanede arkadaşını ziyaret etti. Çıkışta Show TV'den Eren Gürel'in sorularını yanıtlayan Avşar, hayatına kimseyi sokmamasının sebebini de anlattı.

"Para, seks... Bence..."

"Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" diyen Avşar kızı, şöyle devam etti: 

"Para, seks... Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen... Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var" dedi.

"Ben sapyoseksüelim zaten"

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, "Güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç" dedi.