Sert bir şekilde yere düşüp yaralandı, alkollü şahsın sözlerini duyan polis ekipleri gülmemek için zor tuttu kendilerini

Tekirdağ Muratlı’da yaşayan alkollü şahıs binanın 2.katından düşerek yaralandı. Olay yerine yaralıya müdahale etmek için gelen sağlık ekipleri ve polis geldi. Şahıs ekiplere “Özür dilerim abi, deprem var, sizi uğraştırıyorum” ifadelerini kullandı.

Sert bir şekilde yere düşüp yaralandı, alkollü şahsın sözlerini duyan polis ekipleri gülmemek için zor tuttu kendilerini

Muratlı ilçesi İstiklal-Kurtpınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir evin bahçesinde şahıs yaralı şekilde görüldü. İhbarlar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri gelince alkollü olduğu belirtilen T.B’nin 2. katının camından düşmesi neticesinde yaralandığı belirtildi.

“ÖZÜR DİLERİM ABİ”

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Polis, yaralının tam olarak nereden ve nasıl düştüğünü tespit etmek için çalışma başlattı. Yaralı haldeki alkollü şahsın deprem felaketi varken kendisinin böyle bir şey yaptığından ötürü utanması ve özür dilemesi dikkatlerden kaçmadı. Yaralı şahıs, polis ve sağlık ekiplerine, “Özür dilerim abi, deprem var, sizi uğraştırıyorum” ifadelerini kullandı.