Servet Çetin, Hatayspor maçı sonrası konuştu: “3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz, topu içeri sokamıyoruz”

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, 0-0 sona eren Hatayspor maçını değerlendirerek, “3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz. Çok iyi bir yoldayız. Pozisyonlarımız da var sadece topu içeriye sokamıyoruz. İvme bir gün bize dönecek elbet. Galibiyetler alırsak çok daha iyi yerlere geliriz” dedi.

Servet Çetin, Hatayspor maçı sonrası konuştu: “3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz, topu içeri sokamıyoruz”

Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında Sivasspor, evinde konuk ettiği Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

"GALİBİYETLER ALIRSAK ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ"

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çetin, “Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Yapılması gereken her şeyi yaptık, tek golümüz yoktu. Bugün gereken her şeyi yaptık ama skoru alamadık. Yapacak bir şey yok. Bu durumda çok bir şey söyleyemiyorum. 3 puanı ne zaman alacağız bakalım göreceğiz. 3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz. Çok iyi bir yoldayız. Pozisyonlarımız da var sadece topu içeriye sokamıyoruz. İvme bir gün bize dönecek elbet. Galibiyetler alırsak çok daha iyi yerlere geliriz” dedi.

“REY MANAJ, KOITA HAZIR DEĞİL”

Bir gazetecinin “Hazır olmayan futbolcular hakkında neler söylersiniz?” şeklindeki sorusuna Çetin, “Rey Manaj halen hazır değil. Koita da hazır değil. Hazır bir santrafor olsa çok daha iyi olur ama bunları bahane olarak söylemiyorum. Abdulkadir Parmak sakatlığı atlattı antrenmanlara çıkıyor. Abdulkadir biraz seviye olarak diğerlerinin gerisinde. Abdulkadir’e güveniyoruz, iyi oyuncu ama hazır değil” yanıtını verdi.