Sette olay çıkardı mı? Hülya Avşar'dan Deniz Çakır açıklaması...

Hülya Avşar, “Masumiyet” dizisinde başrolü paylaştığı Deniz Çakır’ın sette kriz çıkardığı iddiasına ne yanıt verdi? Avşar, hakkında “Küs değiliz” diyen Gülben Ergen’le ilgili neler söyledi? Ünlü oyuncu özel hayatı hakkında peş peşe hangi bomba itiraflarda bulundu?

Hale Ilgaz karakterine hayat verdiği “Masumiyet” dizisiyle ekrana dönen Hülya Avşar, Maslak’ta özel bir hastane çıkışı görüntülendi. “Masumiyet” dizisinin Bahar’ı Deniz Çakır’ın sette kendine tahsis edilen karavanı küçük bulup, rol arkadaşları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün beraber kullandığı karavana yerleştiği gündeme gelmişti. Deniz Çakır’ın yalanladığı sette kriz çıkaran bu iddia, Hülya Avşar’a da hatırlatıldı.

Dizi setinde alınan korona önlemlerini sayan Avşar, sahnelerin de artık açılması gerektiğini savundu. Hülya Avşar, sık sık gündeme gelen kadına şiddet olaylarını da değerlendirdi.
Ünlü oyuncu doğum yapan kadınların evde oturup çocuklarını büyütmesinden yana olduğunu söyledi. Avşar, basın mensuplarına zaman zaman ters cevaplar veren eski eşi Kaya Çilingiroğlu için “Onu öyle kabul edin” dedi.

Hülya Avşar’ın geçmişte sert polemikler yaşadığı Gülben Ergen geçen günlerde “Masumiyet” dizisine sosyal medyadan destek vermiş ve Avşar’la küs olmadıklarını belirtmişti. “Hamileyim” diye espri yapan Avşar’a “Hayatınızda kimse var mı?” diye soruldu.