Sezgin Tanrıkulu CHP'den ihraç edilecek mi? Deniz Gürel, CHP kulisini canlı yayında paylaştı

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun tepki çeken TSK iftirasıyla ilgili görüştüğü CHP kaynaklarından aldığı kulis bilgisini Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda aktardı. Gürel "CHP'li kaynaklar Parti Meclisi'nde Tanrıkulu'nun ihracını isteyen bir kesim olduğunu söylese de büyük bir bölümü ihraç kararının çıkmayacağı yönünde düşünceye sahip." dedi.

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iftiraları programda masaya yatırıldı. 

"TANRIKULU'NUN İHRACI YÖNÜNDE BİR KARARIN ÇIKMAYACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR"
Gürel "Sezgin Tanrıkulu ve EOKA fotoğrafı konusu MYK’da hiç gündeme gelmedi, ‘Niye gelmedi?’ diye sorduk ‘Bu parti meclisinin konusu’ dendi. Ayın 24’ündeki parti meclisinde Sezgin Tanrıkulu’nun sürecinin nasıl işleyeceğini göreceğiz. CHP Genel Merkezi bu süreçte Sezgin Tanrıkulu'yla hiç diyalog kurmadı çünkü tepkililer hem partiyi hem partinin yetkili organlarını zora düşürdüğünü düşünüyorlar bu açıklamalarıyla. CHP'li kaynaklar 'hepimizi zor durumda bıraktı' diyor. CHP'li kaynaklar Parti Meclisi'nde Tanrıkulu'nun ihracını isteyen bir kesim olduğunu söylese de büyük bir bölümü ihraç kararının çıkmayacağı yönünde düşünceye sahip."