Sezon 'uçan kırmızılı kadın' ve Çelik'le kapandı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sezon, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile bitti. Önceki gün, gün içinde önce denizde elektrikli sörf tahtası - E-Foil korteji, akşam da Türk pop müziğinin usta ismi Çelik'in Cumhuriyet Bayramı konseri vardı. Elektrikli sörf tahtası ile denizde adeta görsel şov sunan su sporları ekibi, ilginç bir koreografiye de imza attılar.

Sezon 'uçan kırmızılı kadın' ve Çelik'le kapandı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Titanic Otel’de tüm gün süren Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla sezonun son eğlencesi sonrası 2022 yazına veda edildi.

Gündüz elektrikli sörf tahtası - E-Foil ile, üzerlerindeki kırmızı gece abiye kıyafet ve Türk bayraklarıyla denizin üzerinde adeta uçan sporcular, izleyenlere son derece keyifli dakikalar yaşattılar.

Sezon 'uçan kırmızılı kadın' ve Çelik'le kapandı! - Resim : 1

Akşam saatlerinde de, Türk pop müziğinin usta ismi Çelik, konseriyle davetlilere doyumsuz müzik ziyafeti sundu. Çelik, sezonun son konseri sonrası gazetecilere, “Bu bayrağın bu Cumhuriyet’in vatanın ve toprakların üzerinde sizlere birlikte şarkı söylemekten gurur duyuyorum, bayramımız kutlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Sezon 'uçan kırmızılı kadın' ve Çelik'le kapandı! - Resim : 2

Çelik'i; gecenin ev sahibi Genel Müdür Mert Aygün, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE ve ilçe protokolü ile, yerli ve yabancı turistler büyük ilgi ve coşkuyla izledi. Aralarında Rus, Hollandalı ve yerli turistlerin bulunduğu kalabalık izleyici topluluğu, Çelik’in söylediği şarkılarla 90lı yıllardan günümüze nostaljik bir akşam yaşadı. Yaklaşık iki saat süren konser sonrasında sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.