Sibel Can'la pozu trend olan Hakan Ural'dan flaş açıklama: Biz evliyken kıyameti kopartmışlardı

Eski eşi Sibel Can’la geçmişte çektirdiği bir fotoğraf son dönemde sosyal medyada beğeni rekoru kıran Hakan Ural, hangi flaş açıklamayı yaptı?

tv100’ün ilgiyle izlenen programı “Ertan Özyiğit’le Kayıt Dışı”na konuk olan Hakan Ural, yayın çıkışı Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. Ural, pandemi dönemini değerlendirdi. Hakan Ural, yakın dostu Sinan Engin’le Çin’den gelecek korona aşısını yaptıracağını söyledi.

Ural eski eşi Sibel Can’ın son albümü Hayat’ı çok beğendiğini belirtti. Hakan Ural, bir dönem ilginç tarzıyla eleştiri konusu olan oğlu Engincan Ural’ın yakında giyim markası piyasaya çıkaracağını açıkladı.

Hakan Ural’ın Ezgi Can’la yaptığı evliliğinden dünyaya gelen kızı Gizela ile eski eşi Sibel Can’dan olan çocukları Engincan ve Melisa’nın yakınlığı da dikkat çekiyor. Hakan Ural, Sibel Can’ın Sulhi Aksüt’le evliliğinden doğan oğlu Emir’i de diğer kardeşlerinden hiç ayırmıyor.

Hakan Ural’ın 20 yıl önce boşandığı Sibel Can’la çektirdiği eski bir fotoğrafı da sosyal medyada son dönemde paylaşım ve beğeni rekoru kırıyor. Ural’ın kariyerine şarkıcılık ve oyunculukla devam eden Defne Samyeli’yle ilgili eleştirisi de sosyal medyada gündem oldu.