Şiddetli yağışlar sonrasında evlerde ortaya çıktılar... Onları gören vatandaşlar korku içerisinde uzmanları aradı

Avustralya'yı etkisi altına alan şiddetli yağmurların ardından evlerin yüzme havuzlarında zehirli ve ölümcül örümcekler ortaya çıkmaya başladı. Tedirgin olan çevre sakinleri çıkarılması için uzmanlardan destek istedi.

Şiddetli yağışlar sonrasında evlerde ortaya çıktılar... Onları gören vatandaşlar korku içerisinde uzmanları aradı

Avustralya'da yer alan Yeni Güney Galler’de geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışlar meydana geldi. Kenti olumsuz etkileyen yağışlar sellere neden oldu. Söz konusu yağışların ardından borulardan aşağı örümcekler sürüklenmeye başlayan zehirli örümcekler insanların havuzlarında görülmeye başlandı.

 Şiddetli yağışlar sonrasında evlerde ortaya çıktılar... Onları gören vatandaşlar korku içerisinde uzmanları aradı - Resim : 1

UZMANLARDAN DESTEK İSTENDİ

Evinde kocaman zehirli bir örümcek gören Dan Smith hemen uzmanlardan yardım isteyerek böceğin çıkarılmasını talep etti. Smith "Çok aktifti, çok ateşliydi. Evinize daha ölümcül bir örümcek alamazsınız”ifadelerini kullandı.

Şiddetli yağışlar sonrasında evlerde ortaya çıktılar... Onları gören vatandaşlar korku içerisinde uzmanları aradı - Resim : 2

SUALTINDA DA ISIRABİLİRLER

Avustralya Müzesi'ndeki araknoloji toplama müdürü Helen Smith, örümceklerin su altında yaşama sürelerinin daha uzun sürdüğünü ifade ettiç Ek olarak Smith Sualtında ısırabileceklerini de sözlerine ekledi: "Birkaç saat hayatta kalabilirler ve bazen tamamen ölü görünen bir örümcek aniden seğirebilir veya yavaşça hayata dönebilir.