Şifa hastanesi devre dışı kaldı! Oksijen makineleri durdu! 39 bebek vefat etti

İsrail, Gazze'ye karşı başlattığı saldırılarda sık sık sivillerin sığındığı hastaneleri hedef aldı. Son olarak yoğun bombardımana maruz kalan Şifa Hastanesi de devre dışı kaldı. Filistin Sağlık Bakanlığı, Şifa Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan 39 bebeğin oksijen yetersizliği nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Şifa hastanesi devre dışı kaldı! Oksijen makineleri durdu! 39 bebek vefat etti

İsrail tarafından Gazze'ye başlatılan bombardımanlarlarda çok sayıda sivil hayatını kaybettii. İsrail, hastaneleri hedef aldı. Son olarak yoğun bombardımana maruz kalan Şifa Hastanesi de devre dışı kaldı.

 

ŞİFA HASTANESİ DEVRE DIŞI

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra "İsrail güçleri Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin ameliyathane bölümünü vurdu. İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı. Şifa Hastanesi'ndeki oksijen makinelerinin durması nedeniyle bazı hastaları kaybettik." açıklamalarını yaptı. 

39 BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Filistin Sağlık Bakanlığı, Şifa Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan 39 bebeğin oksijen yetersizliği nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.