Sıfırı 500 bin TL olan araç aldı, biner binmez karşısına çıkan detayla bozguna uğradı

Türkiye’de sıfır otomobil alan genç arabaya binince gördüklerine inanamadı. 500 bin lira değerindeki araçta bazı parçaları eksik gören genç adam "Orada boşluk değil de teyp olabilirdi" şeklinde isyan etti. Mühendise tepki gösteren araç sahibi o anları kayda aldı.

Artan otomobil fiyatlarıyla araç almak hayli zor hale gelmişken genç adam aldığı arabanın içine binince şok oldu. Araç sahibi arabaya 500 bin TL verdiğini belirtirken aracın içindeki donanım eksikliğine tepki gösterdi. Genç aracı yapan mühendise "Orada boşluk değil de teyp olabilirdi" şeklinde isyan etti.
 
“MÜZİK DİNLEMEK İÇİN RADYO KOYABİLİRDİNİZ”

Binlerce lira verdiği aracın bazı yerlerinde eksiklik gören araç sahibi "Evet görüyorsunuz arkadaşlar. Sorun ne biliyor musunuz? Şuraya iki tane oyuntu koymuşlar, bu oyuk mağara oyuntusu, burada radyo tarzı bir şey olması gerekiyordu diye düşünüyorum yani, hani bir şey olması lazım diye düşünüyorum. Oraya müzik dinlemek için bir şey koyabilirdiniz mühendisciğim, seni seviyorum" dedi. Videoyu gören vatandaş duruma tepki gösterdi.