Sığ sularda gözüne kestirip yanına gitti, gagasıyla tek hamle de yakaladı. Herkes ondan tek bir şey yapmasını bekledi ama o bambaşka bir şey yaptı

Sığ sularda gözüne kestirdiği balığın yanına giden balıkçıl kuşu, balığı tek hamlede gagasıyla yakaladı. Herkes o anları izlerken, balıkçıl kuşunun balığı tek hamle de midesine indirmesini bekliyordu. Ancak o bekleneni yapmadı. Bambaşka bir şey yaptı. O anları izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Balıkçıl kuşunun yaptığı hareket, sosyal medyada anbean paylaşıldı. Balıkçıl kuşu, bir numaralı besin kaynağını sığ suda bulunca öyle bir şey yaptı ki, o anları izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

BEKLENMEYEN HAREKET

Yağışın ardından birikmiş suların arasında yalnız bir balık gören balıkçıl kuşu yanına kadar gelip gagasıyla balığı yakaladı. Herkes o anda balık için dünyanın sonunun geldiğini ve kuşun onu bir hamlede midesine indireceğini düşündü. Ancak o bekleneni yapmak yerine çok başka bir şey yaptı. Suyun içinde ayaklarıyla yürüyerek gagasına sıkıştırdığı balığı, ölmemesi için suyun daha derin bir noktasına koydu. Kuşun bu hareketi izleyen herkesi duygulandırdı.