Sihirli Annem dizisinin genç oyuncularından sitem

Magazin Hattı programı için bir araya gelen Sihirli Annem’in yıldızları Gizem Güven, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner, fenomen dizinin yeni bir kadroyla tekrar çekilecek olmasını nasıl değerlendirdi?

2000’li yıllara damgasını vuran fenomen dizi Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven, Çilek’i Zeynep Özkaya ve Toprak’ı Jennifer Boyner, Magazin Hattı programı için bir araya geldi.
Aynı zamanda yakın arkadaş olan üç genç yıldız, korona salgını öncesine kadar sık sık görüştüklerini söyledi.

“Sihirli Annem” dizisi Acun Ilıcalı’nın yılbaşında açacağı dijital platform için yeniden çekilecek. Yeni dizide Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu gibi ünlü isimler ve yeni çocuk oyuncular rol alacak.
Bu durumu sosyal medyadan öğrenen eski oyuncular ortak bir açıklama yayınladı ve “Anladık ki vefa ve etik kavramları yok olmuş” diyerek duruma sitem etti.

Gizem Güven Sihirli Annem’in eski ekibinin yanlış anlaşıldığını da belirtti. Zeynep Özkaya “Keşke dizinin yeniden çekileceğinden haberimiz olsaydı” dedi.  Üç yıldız “Sihirli Annem” filminin çekimlerinin son anda iptal edildiğini açıkladı.

İki ay önce futbolcu Caner Turp’la nikah masasına oturan 26 yaşındaki Gizem Güven, evliliği herkese tavsiye etti. YouTube videoları büyük ilgi gören Zeynep Özkaya üniversitede okuduğunu anlattı. Jennifer Boyner oyunculuk yapmaya devam edeceğini belirtti.
Öte yandan 99 depreminde göçük altından kurtarılan Gizem Güven, son yaşanan İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.