Siirt, Şırnak ve Batman... 3 ilimize peş peşe uyarı geldi. Evden dışarı adım atacak herkes öğrensin

Siirt, Şırnak ve Batman için son dakika uyarısı geldi. 3 ilimiz için peş peşe aynı anda uyarı geldi! Evden dışarı adım atacak herkes öğrensin. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı kapsamında Siirt, Şırnak ve Batman illeri için kuvvetli yağış ve yüksek kesimlerde kar yağışı beklentisi mevcut.

Siirt, Şırnak ve Batman... 3 ilimize peş peşe uyarı geldi. Evden dışarı adım atacak herkes öğrensin

Siirt, Şırnak ve Batman için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan önemli uyarı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Batman illeri için kuvvetli yağış ve yüksek kesimlerde kar yağışı beklentisi mevcut.  Evden dışarı adım atacak herkes öğrensin.

SEL, SU BASKINI VE ULAŞIMDA AKSAMALARA KARŞI ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre bu akşam saatlerinden itibaren, etkili olacak yağışların Cuma gece saatlerine kadar devam edeceği belirtildi. Açıklamada, "Cuma gece saatlerine kadar Batman, Siirt merkez, Baykan, Tillo, Eruh, Kurtalan ve Şırnak'ta merkez, Cizre, Silopi, Güçlükonak, İdil kuvvetli yağmur ve sağanak, Siirt Şirvan, Pervari ve Şırnak'ın doğusunda Uludere, Beytüşşebap bölgesinde yer yer yoğun şekilde 20 santimetre ve üzeri kar yağışı bekleniyor. Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışı olan kesimlerde buzlanma ve don olayı, karla kaplı yüksek ve dik yamaçlı kesimlerinde çığ tehlikesi ile kuvvetli rüzgarla beraber tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Siirt, Şırnak ve Batman... 3 ilimize peş peşe uyarı geldi. Evden dışarı adım atacak herkes öğrensin - Resim : 1