Şimdi de bize bunu yedirmeye karar vermişler...Kimsenin ruhu duymadan hazırlık yapıyorlar

Tarih öncesi yaşayan hayvanların varlıkları ve anatomileri merak edilirken bilim insanları şimdi de eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Avustralyalı bir gıda firması, soyu tükenmiş bir mamutun etini yeniden dirilterek köfte hazırladı. Gizli gizli çalışmalar yürüten bilim insanları eti kendileri yemekten çekiniyorlar.

Şimdi de bize bunu yedirmeye karar vermişler...Kimsenin ruhu duymadan hazırlık yapıyorlar

Avustralyalı bir gıda firmasının bilim insanları asırlar önce ölmüş tüylü bir mamutun etini yeniden dirilterek bir köfte hazırladı. Şirket temsilcileri web sitelerinde "Harika yeni ürünlere ve hatta daha iyi yeme deneyimlerine ilham vermek için sürekli olarak dünyayı benzersiz hücreler veya hücre kombinasyonları için araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şimdi de bize bunu yedirmeye karar vermişler...Kimsenin ruhu duymadan hazırlık yapıyorlar - Resim : 1

 GİZLİ GİZLİ YÜRÜTTÜLER

Uzun süredir ölü olan eti hayata döndürmek için bilim adamları, lezzetten sorumlu bir kas proteini olan mamut miyoglobini için DNA dizisini kullandılar. Gizli gizli yürütülen çalışmalar sonucunda  hiç kimse mamut etinin tadını bilmiyor: Bilim adamları, hayvanın son kullanma tarihi geçmiş olduğu için onu denemekten çekiniyor.

Şimdi de bize bunu yedirmeye karar vermişler...Kimsenin ruhu duymadan hazırlık yapıyorlar - Resim : 2