Sinan Akçıl: O hakimin karşısına 3. kez çıkmaya yüzüm yok

Sinan Akçıl, ünlü Sunucu Müge Anlı'yla hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili Magazin Hattı'na hangi çarpıcı açıklamaları yaptı?

Sinan Akçıl Faslı şarkıcı Adil Assil'le Ataşehir araba mezarlığında 'Yaktırma' isimli parçaya klip çekti. Gün boyu dans performansı sergileyen Akçıl, daha sonra Magazin Hattı'nın sorularını yanıtladı. Geçen ay Beykoz Adliyesi'nde Burcu Kıratlı'dan 2. kez boşanan Akçıl'ın yazdığı manidar şarkı sözleri dikkat çekti.

Sinan Akçıl şarkının Türkçe ve Arapça olduğuna vurgu yaptı ve ülkemizdeki Suriyeli sığınmacılara seslendi. Ünlü müzisyen Türk dizilerinin de etkisiyle Türkçe şarkıların Fas'ta çok sevildiğini belirtti. Sinan Akçıl boşandıktan sonra kendisini bir süre eve kapattığını anlattı. Burcu Kıratlı'nın doğum tarihiyle ilgili koluna yaptırdığı dövmeyi sildirmeyen Akçıl'a, 3. kez evlenmeyi düşünüp düşünmediği soruldu. Ünlü müzisyen yeniden evlenebileceğinin de sinyalini verdi.

Akçıl son dönemde kadın şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili yaşanan tartışmalar ve bu nedenle iptal edilen konserleri değerlendirdi. Sinan Akçıl'ın adı bir süredir programına da konuk olduğu Müge Anlı'yla anılıyordu. Ünlü müzisyen çok merak edilen bu konuyla ilgili Magazin Hattı'na açıklama yaptı.