Sinan Akçıl yeni bir aşka mı yelken açtı?

Eski eşi Burcu Kıratlı’dan ayrılan ünlü müzisyen Sinan Akçıl, 2 çocuk annesi Buket Türkaydın’la yeni bir ilişkiye mi yelken açtı? Akçıl, eşyalarını yeni sevgilisinin evine mi gönderdi?

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, önceki ay Armağan Çağlayan’ın YouTube programında “Hayatımda ilk kez tek eşliyim” demişti. Ancak kısa süre sonra Sinan Akçıl’ın yeniden barıştığı eski eşi Burcu Kıratlı’yı Azeri bir diyetisyenle aldattığı öne sürüldü. Burcu Kıratlı, aldatma iddiası gündeme gelince sosyal medyadan ünlü müzisyenle barıştıklarını duyursa da çiftin birlikteliği geçen haftalarda noktalandı.

Burcu Kıratlı’ya klip çektiği “Bay Bay” adlı şarkısıyla veda eden Sinan Akçıl’ın şimdi de 2 çocuk annesi Buket Türkaydın’la yeni bir ilişkiye yelken açtığı öne sürüldü. İddiaya göre Akçıl, geçen günlerde bir doğum günü partisine de Türkaydın’la beraber katıldı. Sinan Akçıl’ın geçen çarşamba gecesi şoförüyle sevgilisinin Bebek’teki evine eşya gönderdiği gündeme geldi.

Ünlü müzisyen, geçen perşembe gecesi ise yakın dostu Murat Dalkılıç’la Etiler’deki stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Sinan Akçıl’a katıldığı ev partisi soruldu. Ünlü müzisyen pandemi nedeniyle gelen tepkiler üzerine parti videosunu kısa süre sonra kaldırmıştı. Akçıl’a son olarak Buket Türkaydın’la hakkında kulaktan kulağa yayılan aşk iddiası hatırlatıldı.

Yeni ilişki iddiasını inkâr eden Sinan Akçıl “Hayatımda uzun süre kimse olmayacak” dedi. 1,5 milyonluk yeni aracıyla görüntülenen Murat Dalkılıç’da, ev partisine katılan isimler arasındaydı.