Sinan Akçıl'dan şaşırtan hareket!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ilişkinin son durumu hakkında konuştu.

Sinan Akçıl ile 4 ay önce evlendiği eşi Burcu Kıratlı'nın evlerini ayırdıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre evdeki huzursuzluk yüzünden işine konsantre olamayan ve eskisi gibi beste yapamamaktan şikayetçi olan Akçıl, evini terketmişti. 

Ünlü çift hakkında geçen aylarda boşanacakları iddiası gündeme gelmişti ancak, Sinan Akçıl iddiaları yalanlayarak; "Böyle haberler çıkıyor. Tabii ki de çıkacak ama biraz erken çıktı. Böyle bir durum yok. Tatsızlıklar her ilişkide olur. Biz bu tartışmaları aşan bir çiftiz." açıklamasını yapmıştı. 

Fakat bu kez Sinan Akçıl Hürriyet gazetesinden Cenk Ertezel'e iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. "Bu konularda konuşmam doğru değil, özel konular bunlar, biz bunu kendi aramızda düzgün bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Bir dönem ayrı yaşadığımız doğru ama şuan aynı evdeyiz. Önemli olan iç huzurumuz, bu süreçte ne o üzülsün ne ben üzüleyim" dedi.

Yaptığı bu açıklamanın hemen ardından Sinan Akçıl ile 29 yaşındaki eşi Burcu Kıratlı'nın bayram sonrası boşanacakları iddia edildi.

Yeni şarkısı Goygoy'u 31 Mayıs'ta müzik severlerle buluşturmaya hazırlanan Sinan Akçıl ise cumartesi akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dolmabahçe Saray'ında verdiği iftar programına el ele katılarak herkesi şaşırttılar.

Akçıl, sosyal medya hesabından da bu fotoğrafı paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımına, "Bir aile gibi..." notunu düştü.

Sinan Akçıl'dan şaşırtan hareket! - Resim : 1

Burcu Kıratlı ise, masadaki Burcu Kıratlı Akçıl yazısını özellikle paylaşarak evliliklerindeki krizi çözdüklerini ima etmeye çalıştı. 

Sinan Akçıl'dan şaşırtan hareket! - Resim : 2

Seren Serengil, "3 aylık evlisiniz. Ne ara evi ayırdınız! Bir erkek evinden çıkar gider ama evine geri döner. 1-2 gün gidersin ama ayrı yaşamak, sonrasını anlatamayacağın bir süreçtir. Bence bir problem yaşıyorlar, yaşadılar da. Her evlilikte oluyor. Bu durumu bir tek Sinan ve Burcu yaşamıyor. Çok normaldir böyle şeyler. Bu karmaşıklık iç ve dış etkenlerden dolayı olabilir. Her kavga ettiğiniz zaman siz eşinizle boşanmaya mı gidiyorsunuz? Yok öyle bir şey. Ünlüler bunu yaşadığı zaman boşanma oluyor durum. Kurtarsınlar evliliklerini.  Evlilikler yıkılmasın. Ayrılık bu kadar çabuk olmamalı, derdiniz ne!" yorumunda bulundu.