Sinan Burhan'dan Ankara adayı kulisi: Murat Köse ismi öne çıkıyor

tv100'ün gündemi belirleyen programı Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu'nda Sinan Burhan yerel seçimlerle ilgili kulis bilgisi verdi. Burhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Mamak Belediye Başkanı ve ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin isminin öne çıktığını belirterek "Ankara’da Murat Köse Mamak’ta güzel hizmetler yaptı" dedi.

Akademisyen Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve tv100.com yazarı Barış Yarkadaş Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk oldu.

ANKARA'DA MURAT KÖSE İSMİ ÖNE ÇIKIYOR
Yerel seçimlerle ilgili kulis bilgisi veren Burhan "Önümüzdeki haftadan itibaren adayların peyderpey açıklanacağını düşünüyoruz. Burada en önemli noktalardan biri Cumhur İtitfakı ile olan uyumdu. Bahçeli ve Erdoğan’ın görüşmesinden sonra ana hatlarıyla tamamlandı. Önümüzdeki haftalardan itibaren adayların açıklanacağını söyleyebiliriz. Ankara’da Murat Köse Mamak’ta güzel hizmetler yaptı Ankaralı bir isim Grup Başkan Vekili onun ismi, Keçiören Belediye Başkanı, Eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki konuşulan isimler arasında." dedi.