Sinem Kobal büyük kızı Lalin'i paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde küçük kızı Leyla’nın fotoğrafını ilk kez paylaşan Sinem Kobal takipçileri tarafından kısa sürede büyük bir etkileşim almıştı. Sinem Kobal’dan şimdi ise büyük kızı Lalin ile sarılarak verdikleri bir pozu sosyal medya sayfasından yayınladı. Takipçileri yıldızı beğeni yağmuruna tuttu.

Sinem Kobal büyük kızı Lalin'i paylaştı!

Geçtiğimiz gün ikinci kızı Leyla’nın fotoğrafını ilk kez paylaşan Sinem Kobal takipçileri tarafından kısa sürede binlerce etkileşim almıştı. Sinem Kobal’dan şimdi ise büyük kızı Lalin ile sarılarak verdikleri bir pozu sosyal medya sayfasından yayınladı.
Meslektaşı Kenan İmirzaloğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Sinem Kobal; kızları Lalin'i 2020'de, Leyla'yı ise 2022'de kucağına alarak iki kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Sinem Kobal büyük kızı Lalin'i paylaştı! - Resim : 1
Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri dönmüştü. İki çocuk sonrası yeniden gecelerde de boy göstermeye başlayan Sinem Kobal fit hali ile övgüleri topluyor.

Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde ise katıldığı bir davete sargılı ayağıyla gelerek gözleri üzerine çekmişti. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekti.

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum" açıklamasını yapmıştı Uzun bir aradan sonra ilk kez bir ödül gecesine katılan ünlü oyuncu Sinem Kobal'dan 'Üçüncü çocuk gelir mi?' sorusuna geçtiğimiz aylarda yanıt vermişti. Aile hayatıyla ilgili konuşan Kobal, “Her şey yolunda. Çocuklar büyüyor. Leyla 2,5 yaşında, gerçekten Kenan’ın kopyası. Zaten renkleri de ona benziyor.

Lalin yeni bir yaşına girdi. daha ikimizin karışımı ama renkleri bana benziyor. İkisi de çok tatlılar.

Sinem Kobal büyük kızı Lalin'i paylaştı! - Resim : 2

İnşallah her şey güzel olsun. Heyecanla büyümeleriniz izliyoruz. Biz de yavaş yavaş projeleri okumaya başladık. Tekrar işimizin başındayız” ifadelerini kullanmıştı.