Lalin bebek kime benziyor?

Geçtiğimiz ay bebeklerini kucaklarına alarak mutluluklarını artıran Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, Nişantaşı'nda doktor kontrolü çıkışında görüntülendi ve Lalin bebek hakkında da açıklamada bulundu.

Lalin bebek kime benziyor?

Birbirine çok yakışan ve mutlu evliliklerini bebekle taçlandıran çift sokakta görüntülendi. Bebekleri Lalin’i geçtiğimiz ay kucaklarına alarak büyük mutluluk yaşayan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Doktor kontrolü için geldiklerini söyleyen çift, ellerini bir an olsun ayırmadı.

Kısa bir süre önce anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Nişantaşı’nda görüntülendi.

Milliyet'in haberine göre Doktor kontrolü çıkışı gazetecilerin sorularını İmirzalıoğlu, “Tam bir ay oldu. Her şey çok güzel geçiyor. Lalin de evde bekliyor bizi şimdi. Lalin iyi, biz iyiyiz çok şükür” diye yanıtladı.

Gazetecilerin bebeğin kime benzediğini sorması üzerine cevap veren Kobal, “Daha kırkı çıkmadı. Birisine benzetmek için çok erken yakın zamanda sizlerde görürsünüz zaten” dedi.
röportaj yapıldığı sırada maskesini takmayan bir vatandaşı fark eden İmirzalıoğlu, maskesini takması konusunda uyarıda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Ardından İmirzalıoğlu çifti, gazetecilerden müsaade isteyerek evlerinin yolunu tuttu.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda baba olduktan sonra değişen hayatını anlatan Kenan İmirzalıoğlu, "Sanırım 'Hissedilmez, yaşanır' cümlesinin tam anlam bulduğu yerdeyim... Şu ana kadar bildiğim cümlelerle bunu anlatabilmem kolay değil, tamamen yeni bir hayat başladı. Tecrübeli babalar bunun başlangıç olduğunu, ileride dozajının daha artacağını söylüyor" demişti.

Eşi Sinem Kobal'la evlilikleri hakkında da konuşan yakışıklı oyuncu, "Eşinizle aynı meslekten olmanın avantajlı veya dezavantajlı olması tamamen eşinize bağlı. Sinem'in kişiliğinden dolayı ve uzun yıllar bu mesleği yaptığı için oyunculuğun zorlu taraflarının yüklerini paylaşabiliyoruz" diye konuşmuştu.