Sinem Kobal: Kızımız Leyla babasına benziyor

Bir buçuk yıl önce kızları Lalin’i kucaklarına aldıkları hastaneden bu kez ikinci bebekleri Leyla’yla ayrılan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, yaşadıkları büyük mutlulukla ilgili neler söyledi?

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti ikinci kızları Leyla’ya kavuştu. Ünlü aktör doğumun ertesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nin Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesine katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu eşinin ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. İmirzalıoğlu ikinci kez yaşadığı babalık sevincini paylaştı.Oldukça yorgun olan ünlü oyuncu bebeğin adını neden ‘gece’ ve ‘siyah saçlı güzel kadın’ anlamına gelen Leyla koyduklarını açıkladı. Kenan İmirzalıoğlu Leyla bebeğin kendisine daha çok benzediğini anlattı.

Ertesi gün Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, bir buçuk yıl önce kızları Lalin’i kucaklarına aldıkları Taksim’deki hastaneden bu kez ikinci bebekleriyle ayrıldı. Ünlü çift bebeklerinin boyu ve kilosu hakkında bilgi verdi. Sinem Kobal da Leyla’nın babasına daha çok benzediğini ifade etti.

Daha sonra beraber poz veren ünlü çift, Sinem Kobal’ın annesi Nuray Kobal’ın kendilerini beklediği araçlarına binip evlerinin yolunu tuttu.