Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası olay olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu'ndan ihanet iddialarına çok sert yanıt: Bir deli kuyuya taş attı

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme gelmişti. İmirzalıoğlu'nun, güzel oyuncuyu aldattığı yönündeki dedikodular sosyal medyada yayılmıştı. İmirzalıoğlu, iddialara çok sert sözlerle yanıt verdi.

Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası olay olmuştu! Kenan İmirzalıoğlu'ndan ihanet iddialarına çok sert yanıt: Bir deli kuyuya taş attı

Sosyal medyadaki bir paylaşımla başlayan 'Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası' magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söz konusu iddia günlerce konuşulmuştu.

"KAMERAYI KAPATIN DA BİZİ EVE BIRAKIN"

2016'da dünyaevine giren ve iki kızları olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, önceki gece bir otelden çıkarken objektiflere takıldı. Görüntülendiklerini fark eden çift, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti.

"İŞİN ASLINI SİZ BİLİYORSUNUZ"

Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'ihanet' iddialarına gülerek cevap veren 49 yaşındaki İmirzalıoğlu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık. O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nerden çıktı bilen var mı?

Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın. Eyvallah canlar.