Selena dizisinin Nazlı'sıydı! Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi!

Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı bir döneme damga vuran Selena dizisinde Nazlı karakterine can veren ünlü oyuncu Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi görenleri şaşırttı.

Selena dizisinin Nazlı'sıydı! Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi!

Bir dönemin fenomen dizilerinden biri olan 'Selena'da 'Nazlı' karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş'un sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şaşırttı.

2009 yılının ortalarında son bulan dizide Dilara Kurtulmuş, evin en küçük kızı 'Nazlı' olarak seyircinin karşısına çıkıyordu. Şimdilerde 22 yaşında olan Kurtulmuş'un son hali ise oldukça dikkat çekici.

Selena dizisinin Nazlı'sıydı! Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi! - Resim : 1

"Dizi hayatımın dönüm noktası oldu"

Selena projesine dahil olma serüvenini de anlatan oyuncu, "Ailemin giyim mağazası vardı, orada çalışan birinin abisi de ‘Selena’nın setindeymiş. Çalışanımız, ‘Nazlı’ rolü için beni aradıklarını öğrendikten sonra bir araya gelmemizi sağladı. Ardından 8 yaşında ‘Selena’da oynamaya başladım. Dizi, hayatımın dönüm noktası oldu" dedi.

 Selena dizisinin Nazlı'sıydı! Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi! - Resim : 3

"Moda Tasarımı bölümüne girdim"

Dizi bittikten sonra setlere ara veren Kurtulmuş, "Liseye başladıktan sonra dizilerde oynamadım. Okulumu aksatacağımı fark ettim. Derslerime odaklanmak istedim. Üniversitede ‘Moda Tasarımı’ bölümüne girdim ve o mesleğe odaklandım" diye konuştu.

Selena dizisinin Nazlı'sıydı! Dilara Kurtulmuş'un inanılmaz değişimi! - Resim : 5

 

Dilara Kurtulmuş kimdir?

Küçük bir bebekken cast ajansına yazdırıldığını anlatan Kurtulmuş, birçok reklam filminin yanı sıra ‘Bir Dilim Aşk’, ‘Anne Babamla Evlensene’, ‘Kadının Sessizliği’, ‘Hayat Bilgisi’ gibi dizilerde rol aldı.