Siniriyle meşhur boynuzlu canlı, yakaladığını metrelerce yukarı savuruyordu. Onunla ilgili yepyeni bir şey öğrenildi, artık kimseye saldıramayacak

Arenada sinirli bir şekilde oradan oraya koşturmasıyla bilinen boğalar, boynuzlarıyla yakaladıkları kişileri resmen metrelerce yukarı savuruyordu. Bir arenada çekilen görüntülerde, boğalardan kurtulmanın yolu öğretildi. Boğaların, göz hizasının altını tehdit olarak algılayamadığı ortaya çıktı. Görüntüleri izleyenleri oldukça şaşırttı.

Sinirli ve agresif bir hayvan olan boğaların bu özelliği, cinsel organlarına işlem uygulanmamış olmasından gelmektedir. Bu canlılar, özellikle İspanya'da gerçekleştirilen boğa güreşlerinde matadorlar ile karşı karşoya gelirler. Kırmızı gördüğünde sinirlendiği söylenen canlılar için bazı kaynaklar renk körü oldukları için kırmızıyı göremediklerini ancak yapılan hareketlerin onları sinirlendirdiğini söylemektedir. 

Siniriyle meşhur boynuzlu canlı, yakaladığını metrelerce yukarı savuruyordu. Onunla ilgili yepyeni bir şey öğrenildi, artık kimseye saldıramayacak - Resim : 1

BOĞALARIN AÇIĞI BULUNDU

Bir boğa ile yanlışlıkla bir arenada tek başına kalmak kimsenin istemeyeceği bir şeydir. Ancak bir grup insan, boğanın olduğu bir arenaya girdi. Boğa kendilerine doğru geldiğinde bir anda yere yattılar. Boğa, arkasını dönüp gitti. Boğalar göz hizasının altını tehdit olarak algılayamıyorlar tezini doğruyalayan video, izleyenleri şaşırttı.