Sinop'ta balıkçı teknesinin üstüne fırladı. Vatandaşlar hemen telefonlarına sarıldı. Ne oluyor böyle Türkiye'nin her yerinden çıkmaya başladı

Sinop'ta balıkçılık yapan vatandaşlar, balıkçı teknesinin üzerine doğru fırlayan canlıyı görünce hemen telefonlarına sarıldılar. Ne oluyor böyle Türkiye'nin her yerinden fırlamaya başladı. Önce Tunceli, sonra Diyarbakır, şimdi de Sinop.

Ülkemizde doğa olayları açısından her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sinop'ta balıkçılık yapan vatandaşlar da ilk kez böyle bir canlı ile karşılaşmalarının ardından hemen telefonlarına sarıldı. Balıkçı teknesinin üzerine aniden fırladı. 

Kentin iç liman mevkiindeki bir balıkçı teknesinin üzerine çıkan su samuru kimseye aldırış etmedi, balıkçı ağlarının üzerinde kaşıntısı gidermeye çalıştı.

VATANDAŞIN CEP TELEFON KAMERASINA YANSIDI 

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. Sevimli hayvan kaşıntısını gidermeye çalışırken zaman zaman da çevre kontrolü yapmayı ihmal etmedi.

Su samurları Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği’nin nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alıyor.