Şişli'de uyuşturucu operasyonu: İki kişi tutuklandı

Şişli'de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen iki mahallede operasyon düzenlendi. Operasyonda 543 gram metamfetamin, uyuşturucu madde yapımında kullanılan sıvı, hassas terazi, tabanca ve bin 745 lira, 2 bin euro ve 1 dolar nakit para ele geçirildi.

Şişli'de uyuşturucu operasyonu: İki kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi ve şüpheli kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şişli'de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen İnönü ve Eskişehir Mahallesi'nde bulunan iki farklı adrese operasyon yapıldı.

Operasyonda; S.B. ve R.Ü. isimli 2 şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada 543 gram metamfetamin, 3 bin 455,73 mililitre uyuşturucu madde yapımında kullanılan sıvı, 8 bin 172 gram uyuşturucu madde yapımında kullanılan katkı maddesi, bir hassas terazi, bir sıvı ölçer terazi, bir şırınga, bir ruhsatsız tabanca, 7 fişek, 6 cep telefonu, bin 745, 2 bin euro ve 1 dolar nakit para ele geçirildi.

Şişli'de uyuşturucu operasyonu: İki kişi tutuklandı - Resim : 1

Yapılan operasyonda gözaltına alınan S.B ile R.Ü. 'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Operasyon anı ise görüntülendi. Görüntülerde, belirlenen adrese koçbaşı ile ekiplerin girmesi, iki kişinin gözaltına alınması ve uyuşturucu madde ele geçirilmesi yer alıyor.