Şişli'de yangın çıkan evde mahsur kalan kediye itfaiye erleri yardım eli uzattı

Şişli'de 5 katlı bir binanın deposunda çıkan yangında etkilenen kedi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Dumandan etkilendiği tespit edilen kediye itfaiye ekipleri önce kalp masajı ve oksijen ile daha sonra ise elleri ile yavaş yavaş su içirerek müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çabası herkes tarafından takdir aldı.

Şişli'de yangın çıkan evde mahsur kalan kediye itfaiye erleri yardım eli uzattı

Şişli'de bulunan bir binada çıkan yangın çevredeki vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesi ile kontrol altına alındı. Kazada kimse yaralanmazken dumandan etkilenen ve nefessiz kalan bir kediye itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye erlerinin çabası herkesin takdirini topladı. 

DUMANDAN ETKİLENEN KEDİYE ÖNCE KALP MASAJI YAPILDI SONRA OKSİJEN VERİLDİ

Şişli Eskişehir Mahallesi Akağlar Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Depodan çıkan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, dumandan etkilenen bir kedi itfaiye erlerinin çabası sayesinde kurtarıldı. Dumandan etkilenen ve şoka giren kediye kalp masajı yaparak müdahale eden itfaiye erleri daha sonra ise oksijen verdi. Verilen oksijen ile yavaş yavaş kendisine gelen kediye itfaiye erleri kendi elleri ile azar azar su içirdi. İtfaiye erlerinin bu örnek davranışı görenler tarafından "insanlık ölmemiş" dedirtti.

 

Şişli'de yangın çıkan evde mahsur kalan kediye itfaiye erleri yardım eli uzattı - Resim : 1