Sivas, Kayseri, Elazığ, Malatya ve Tunceli dikkat! Toprağa girmesi gereken canlı girmedi, üstüne dev boyutlarıyla ortaya çıktı. Türkiye için hayra alamet değil

Sivas, Kayseri, Elazığ, Malatya ve Tunceli'ye ciddi bir uyarı yapıldı. Bu mevsimlerde yavaş yavaş toprağın altına girmesi beklenen yılanlar aksine ortalıkta gezmeye devam ediyor. Sivas'ta görülen dev yılan ise "Türkiye için hayra alamet değil" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Türkiye'de hava sıcaklıklarının bir türlü düşmemesi doğanın dengesinin bozulmasına neden olmaya devam ediyor. 

Sivas'tan son gelen haberlerden sonra yılanların görülme sıklığı yüksek olan illerimiz Sivas, Kayseri, Elazığ, Malatya ve Tunceli'ye de flaş bir uyarı yapıldı. Burada ikamet eden vatandaşlarımızın dikkatli olması tavsiye edildi. 

2 METRELİK DEV YILAN GÖRÜNTÜLENDİ 

Divriği ilçesinde yaşayan amatör olarak yaban hayatı fotoğrafçılığı yapan Ümit Yalçın tarafından 2 metrelik koca engerek yılanının videosu çekildi. 

Yılanın zehirli olduğu öğrenilirken, bu mevsimde normalde toprak altına girmesi gereken yılanın hala toprak altına girmemiş olması da "Türkiye için hayra alamet değil" yorumlarının yapılmasına neden oldu.