Sivas'ta 2 yıl önce meydana gelen korkunç olay yeniden gündem oldu! 2 yılda Türkiye için felaket değişim. Bir kurt donmuştu

Sivas'ta 2 yıl önce meydana gelen korkunç olay yeniden gündem oldu. 2022 yılının Şubat ayında Sivas'ta -40 derece soğuklukta ayakta donmuş bir kurt görüntülenmişti. Daha önce görmemiş olanlar gözlerine inanamadı. O görüntülerin ardından Türkiye'de iklim değişikliği nedeniyle 2 yıl içinde yaşanan mevsimsel değişim gözler önüne serildi. Felaket giderek daha da yaklaşıyor.

Sivas'ta 2 yıl önce meydana gelen korkunç olay, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz yıllarda görüntüler ile karşılaşmayan herkes şaşkına döndü. 2022 yılının Şubat ayında Sivas'ta kaydedilen görüntüler oldukça ilgi çekti. 

AYAKTA DONMUŞ KURT

Soğuğu ile meşhur olan illerimizden Sivas'ta, 2022 yılının kış aylarında kaydedilen görüntülerde, vatandaşlar tarafından yaklaşık 40-50 santimetrelik kar kalınlığının arasında ayakta dururken donmuş bir kurt cesedine rastlanmıştı.

2 YIL İÇİNDEKİ DEĞİŞİM

Görüntüler şaşırtsa da aynı zamanda Türkiye'nin 2 yıldaki mevsimsel değişimi de gözlerden kaçmadı. Aradan geçen 2 yılın ardından Türkiye'de etkisini giderek artıran iklim değişikliği sebebiyle beklenen kar yağışları meydana gelmedi, aksine hava pek çok ilimizde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor.