Sivas’ta mantar toplamaya giden adam, hayatının en büyük dehşetini yaşadı. Tüm ormanda bir anda yankılandı

Sivas’ta mantar toplamak için doğa gezisine çıkan vatandaş, gördüğü mantarları da toplamayı ihmal etmedi. Topladığı mantarları ormanda yaktığı bir ateşin üzerinde pişirip yemeği planlamıştı ancak dehşeti yaşadı. Vatandaşın ziyafeti, ateşe maruz kalan taşın patlamasıyla birlikte yarım kaldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sivas’ta mantar toplamaya giden adam, hayatının en büyük dehşetini yaşadı. Tüm ormanda bir anda yankılandı

Sivas'a bağlı Koyulhisar ilçesinin Kayaören köyünde meydana gelen olay hayrete düşürdü. Doğa gezisi sırasında bulduğu mantarları pişirip yemek isterken yüreği ağzına geldi. Topladığı mantarları yemek için ateş yakan vatandaş, yaktığı ateşin etrafına taşlar dizdi. Topladığı mantarları taşın üzerinde pişirmeye bıraktı. Mantarların pişmesini beklerken bir süre sonra neye uğradığını şaşırdı. Köy sakini, mantarları yiyeceği esnada taş adeta bomba gibi patladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sivas’ta mantar toplamaya giden adam, hayatının en büyük dehşetini yaşadı. Tüm ormanda bir anda yankılandı - Resim : 1

BOMBA GİBİ PATLADI

Özmen Dündar, taşın bomba gibi patladığını ifade ederek, “Doğada dolaşıyordum. Bir kaç tane mantar buldum. Daha sonra manzaralı yer bulayım ateş yakayım dedim. Taşın üzerine koyduğum mantarlar pişmeye başladı. Mantarlar da ateşin üstünde pişsin, güzelce ekmeğin arasına koyup yiyeyim derken tam mantarları yemek için yaklaştım, taş bomba gibi patladı. Yüreğim ağzıma geldi. Mantarların her biri bir tarafa dağıldı” dedi.