Skandal gol sevinci! Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı: İsrailli oyuncu Jehezkel gözaltına alındı!

Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı İsrail yanlısı hareketten dolayı Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Skandal gol sevinci! Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı: İsrailli oyuncu Jehezkel gözaltına alındı!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve Emniyete götürülen İsrailli futbolcunun, ifade işlemleri sürüyor.

SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLECEK

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Evren Alkan, Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için kulüp avukatlarının çalıştığını bildirdi.

İsrailli futbolcunun kendilerinden habersiz şekilde böyle bir hareket yaptığını ifade eden Alkan, Jehezkel'in kadro dışı bırakılmasının yanı sıra en kısa sürede de sözleşmesinin fesih edileceğini kaydetti.

NE OLMUŞTU?

28 yaşındaki futbolcu attığı golden sonra el bileğindeki yazıyı kameralara gösterdi. Yazıda İsrail'in katliama başladığı 7 Ekim 2023 gününe (İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başladığı tarih) dikkat çekilmesi ve davut yıldızının bulunması büyük tepki çekti. 

Antalyaspor'da İsrailli futbolcudan tepki çeken gol sevinci: Gözaltına alındı